Особистий інструметарій
Ви знаходитеся тут: Головна Новини Нова книга "Plone 3 for Education"

Нова книга "Plone 3 for Education"

— зберігається у:

Книга для тих, хто займається створенням веб-сайтів для освітніх проектів.

Автором книги є Ерік Роуз (Erik Rose) - одни з учасників команди розробки Plone 4 і 5.

У даній книзі говориться про те, як можна використовувати Plone в освітніх проектах. Тут описано 11 прикладів застосування Plone для побудови веб-сайтів навчальних закладів.

З даної книги Ви зможете дізнатися про те, як використовувати стандартні типи вмісту Plone для  представлення навчальних матеріалів, а також те, як їх поєднувати з найкращими додатковими продуктами для досягнення максимальних результатів. Ви побачите, як можна перетворити простий веб-сайт на динамічне веб-середовище, яким буде легко та зручно користуватися, і яке водночас буде сприяти підвищенню продуктивності праці робітників освітніх закладів, а також залученню студентів.

Прочитавши цю книгу, Ви навчитеся створювати розклад занять та форуми,  публікувати навчальні матеріали чи подкасти. Ви зможете організовувати каталоги для кожного факультету для збору контактної інформації, біографій тощо. Також Ви навчитеся додавати аудіо та відео матеріали у Plone, створювати портлети, використовувати продукт Plone4Artists Calendar для відображення подій.

У даній книзі Ви знайдете поради та рекомендації щодо побудови архітектури сайту, того, як зробити його зручним у використанні - все це на основі прикладів існуючих веб-сайтів.

Книгу "Plone 3 for Education" можна завантажити як ebook або купити на сайті Packt Publishing.