Особистий інструметарій
Ви знаходитеся тут: Головна Блог WorldPloneDay 2010, Львів

WorldPloneDay 2010, Львів

створив(ла) chervol at Apr 29, 2010 04:12 PM |

Звіт про всесвітній день Plone проведений у Львові.

WorldPloneDay 2010, Львів

WPD 2010

На цю подію команда Квінта підготувала 4 презентації. Першим і взяв слово Сергій і розказав про нововведення в  Plone4. Доповідь вийшла дещо дизайнерська і цікава. Альтернативні слайди від Нейта (Nate Aune) http://www.slideshare.net/Jazkarta/whats-new-in-plone-4 і Еріка (Eric Steele) http://www.slideshare.net/esteele/eric-steele-world-plone-day-2010-plone-4-overview.

Оля зробила огляд Календарів в Plone. Всі календарі доволі складні і гнучкі є підтримка повторюваних подій, Сумісність з  Plone4 покищо не відома.

Ігор розповів про CEO. Власне основні критерій по яких пошукаові системи рангують сторінки, засоби для перевірки праавильності оптиміації сайта для пошукових систем.

Мирослав доповідав про основні кроки, щодо автоматизації процесів розробки і адміністрування. Continuous Integration, Bitten, Code Review, Fabric, RSS/Jabber нотифікацї про зміни, тикети, емейли.

Я вклинився з експромтом на тему релізів і репзиторіїв. Локальний кешуючий проксі пакетів нарешті нормально працює, код сервера доступний тут: http://projects.quintagroup.com/products/browser/quintagroup.distrpoxy/trunk